Fa'afefea ona Fa'aleleia le Omiga Galulue o le Vane Pump?

Ina ia faʻaleleia le maualuga o le mamafa o le galue o le pamu vane, o faiga faʻavae e faʻapea: o le vane e le gata e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma le pito i totonu o le stator ma le faʻalagolago, ae faʻapea foi le faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi i le va o le vane ma le stator o le a le tele tele e mafua ai. ofu ogaoga.

I le amataga, o le maualuga o le mamafa galue o pamu vane e le sili atu i le 6.3MPa.I le taimi nei, o nisi o galuega sili ona maualuga o pamu vane i le lalolagi ua oʻo i le 20-30MPa.Ina ia iloa le maualuga o le mamafa o le pamu vane, o faafitauli nei e lua e tatau ona foia.

(1) le pito pito i luga o le rotor ma le pito i luga ole faʻafitauli leaka o lau.

(2) o le lau ma le stator i totonu fa'afitauli fa'aogaina.

Vane pamu fesuia'i se'i fai sina malamalama puupuu.Afai e te fia malamalama, faamolemole taga'i faatasi i mataupu o loo i lalo.Ou te faamoemoe o le a fesoasoani ia te oe.

1. O loʻo i ai galuega o le tafe otometi maualuga-saosaoa ma taui i lalo o le faʻatulagaina o le mamafa.Fa'atusatusa i pamu vane tumau, e itiiti ifo le malosi ma fa'atupuina le vevela.O se pamu vane maualuga e faʻasaoina le malosi ma o le filifiliga sili lea mo inisinia mamanu faiga i taʻavale maualuga.

2. O le gaioiga e paleni ma filemu, aemaise lava mo meafaigaluega masini ma mea e manaʻomia i totonu.

3. O lo'o i ai se masini e fa'afetaui ai le mamafa.Atonu e le mana'omia e le faiga se valve e fa'atonutonu ai le mamafa ma e talafeagai mo ta'avale sa'o.E faigofie ona faʻapipiʻi.

4, faʻapipiʻiina i ituaiga eseese o le mamafa ma le tafe, avanoa mo filifiliga faʻapitoa.

Mo nisi faʻamatalaga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou: https://www.vanepumpfactory.com/


Taimi meli: Tes-30-2021