O le a le tausiga e masani ona manaʻomia e le Vane Pump?

O le tausiga masani ma le faʻaogaina o vaega o pamu vane:

1. Ona o le faʻafuaseʻi o le malosi o le malosi, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mamafa o loʻo galue, o le faʻaogaina o le mamafa o le faiga e faʻateʻa, ma faʻamavaeina le paʻu i totonu o le vai, e mafua ai le i ai o le ausa i le pamu suauu vevela poʻo le paipa.O le fofo o le fa'a'a'a atu lea o le ausa.

2. O le mamafa o le koluma vai, ona o le paolo maualuga e faʻafuaseʻi ona toe foʻi mai, o le aʻafiaga o le ipu i le pusa o le siaki siaki.O le vaifofo o le fa'asusuina lea o le fa'atulagaina o le paipa i totonu o le fa'aogaina o le pamu vevela ma o le a toe fausia fa'alava.

3. O le alavai paipa fafo ua tapunia vave.O le fofo o le tapuni lemu le alatoto.

4. O le vevela o loʻo faʻaumatia e le ala faʻasalalau i luga o le maualuga o le vevela o le suauu paʻu ufiufi ma o le faʻalava e faʻafefe i luga o le pito i luga o le ufiufi ma le nofoa faʻapipiʻi, ina ia talafeagai le vevela o le nofoa faʻapipiʻi mo le uiga vevela o le faʻamaufaʻailoga faʻamau. .

O le mea lea, pe a filifilia le nofoaga faʻapipiʻi o le suauʻu suauʻu vevela maualuga, o le vevela e gaosia e le maualuga o le vevela o le suauu paʻu ufiufi ma le fale e mafai ona faigofie ona faʻasalalau e aunoa ma isi tulaga e teu ai vevela.

Taofi: motusia le eletise.Fa'amama le vai i totonu, aveese ma sui le impeller 180 tikeri mai le taimi e taofia ai le faʻaleagaina o le axial seia oʻo ina faʻamalo atoatoa vaega faʻaalu o le pamu suauu maualuga.

Taizhou Hongyi Hydraulic Servo Technology Co., Ltd. o le ta'uta'ua o Saina e gaosia pamu vane maualuga.

O le a matou tausisi i le mataupu faavae o le "Uiga Muamua, Tagata Faʻatau Muamua", ma faʻaauau pea ona faʻafouina e fausia ai se gaosiga o pamu paʻu o le lalolagi e tuʻuina atu ia te oe oloa ma auaunaga maualuga.

Afai e te fiafia i le pamu vane, pe afai e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou: vane pump supplier.


Taimi meli: Tes-30-2021